Last days of Summer

Style

Vi spenderar sommarens kanske sista dagar i Grisslehamn, och även om jag redan har börjat inviga min höstgarderob passar jag på att använda min sommargarderob in i det sista. För mig finns det inget plagg som är mer sommar än en vit klänning och den här klänningen är utan tvekan ett av de finaste plaggen i min garderob och en av mina bästa investeringar. Jag älskar kortare klänningar med lång ärm och just längden på den här klänningen är helt perfekt, dessutom både med och utan en gravidmage. Jag älskar även de långa banden som är lika fina att knyta som att låta hänga långa. Den här kommer att följa med många fler somrar, och det var antagligen sista gången den användes den här. Över mina axlar hängde min ljusbeigea tröja från By Malene Birger.

Mina nya sandaler i brun nappa från Massimo dutti kan vara mitt bästa köp den här sensommaren, så sköna, sitter otroligt bra på foten och det känns verkligen att de är av bra kvalitet. Jag är inte redo för att sluta använda sandaler och öppna skor än på ett tag. Dessutom är de så fina ihop med mina väskor i Louis vuittons monogram canvas. Som väska när vi gick ned till restaurangen för middag tog jag faktiskt med min Toiletry pouch 19 från Louis vuitton istället för min stora Pochette metis som jag hade med mig. Oftast har jag bara den här i min väska men den är verkligen lika fin som en enklare kuvertväska och blev perfekt att ta i handen och lägga i knäet under bordet.

Godmorgon fina ni! Vi spenderar som sagt sommarens kanske sista dagar här i Grisslehamn och vi har verkligen en underbar helg tillsammans här. Vi njuter av den fina utsikten över Grisslehamn och av champagne, sol och bad. Men framförallt varandras sällskap. Vår söndag har precis börjat med en sovmorgon och nu väntar en riktigt härlig och stor hotellfrukost. Efter det ska vi checka ut och börja röra oss hemåt för att hämta Lily. Även om vi haft en helt underbar helg tillsammans saknar vi henne verkligen nu. Titta in ikväll igen så hittar ni ett långt inlägg om och med bilder från hela vår helg här i Grisslehamn och på Hotell Havsbaden. Ha en skön söndag! Stor kram

Klänning; See by Chloé, Tröja; By Malene Birger (här), Väska; Louis vuitton (här), Sandaler; Massimo dutti (här)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s