Our Summer

Life

Den senaste veckan har det verkligen känts som att hösten är här, och även om jag hoppas på fler fina dagar så känns det som att vi har vår underbara sommar bakom oss. En speciell sommar på så många vis, förra sommaren föddes Lily mitt i högsommaren och även om livet vändes upp och ned till en början hade vi en bebis som i stort sett sov hela dagarna. Den här sommaren har vi istället haft en energisk ettåring som vill utforska och upptäcka allt runtomkring sig. Det är verkligen en härlig ålder och jag är tacksam för varenda dag som vi får tillsammans och får lära känna Lily. Det har även varit vår första sommar i hus med allt det medför, vi har njutit av vårt hus och trädgård samtidigt som vi också har haft en att-göra lista. Det går nog att säga att vår sommar varit en balansgång mellan egentid, familjetid och hus.

En av höjdpunkterna under vår sommar var i juni då jag och Erik firade vår tredje bröllopsdag och fick egentid en heldag. Lily var hos sin mormor och morfar, medan vi befann oss i Grisslehamn och drack champagne, njöt av fint sommarväder och spa. Välbehövlig egentid för oss småbarnsföräldrar! Vi fick även mycket efterlängtad familjetid och det blev en hemester då vi besökte våra smultronställen i Stockholm och Roslagen. Vi spenderade flera dagar i Vaxholm, på Djurgården och besökte Skansen flera gånger. Den största höjdpunkten var nog ändå Lilys ettårskalas, som vi hade förberett inför detta. Både i huset, dekorerat och bakat. Det blev en oförglömlig dag på alla vis vilket jag är så tacksam för! Vi fick fantastiskt väder och Lily var så nöjd hela dagen och var så söt i sin vita Livly klänning och blommor i håret.

Jag och Erik fick egentid igen i juli och var ute och åt middag på Sturehof och fick även en barnfri natt då Lily sov hos sin mormor och morfar. En oförglömlig sommarkväll! Vi fick även en till barnfri natt härom veckan då Lily sov hos sin mormor och morfar då vi var i Grisslehamn igen. Och samtidigt som vi fått mycket familjetid och egentid har vi också fortsatt med våra projekt här hemma, trädgård, renovera fönster och nya markiser är några av de projekt vi hunnit med. Då vi både fått Lily och köpt hus har vi inte längtat efter att resa någonstans, utan istället längtat efter precis det vi gjort den här sommaren. Nästa sommar längtar jag däremot efter att resa i Sverige, att bo på någon fin resort med närhet till restauranger, god mat och strand. Men först längtar jag efter höst och vinter, få se löven ändra färg, ta fram höstkappan men framförallt vår första jul i vårt hus!

Godmorgon fina ni! Igår spenderade vi den fina dagen i trädgården och pratade igenom projekt i huset. Heja oss som renoverar! Det är lika roligt som utmanande ibland. Nu har vi bestämt att oktober viker vi åt trädgården där det förhoppningsvis ska bli en ordentlig höststädning vilket jag längtar efter. Jag längtar också efter att anlägga en grusgång men det kommer att få vänta till våren. Idag regnar det här och Lily myser i soffan medan jag gör frukost. Jag ska börja rensa och organisera lite på kontoret och fortsätta rensa i min garderob, men i övrigt tar vi en lugn och mysig dag inomhus idag. Ha en fin onsdag! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s