Signature piece

Style

I samarbete med Daisy Grace

Att hitta sin egen stil handlar mycket om att identifiera sina signaturplagg, ett signaturplagg för mig är ett plagg som du alltid trivs i oavsett dag och tillfälle. Och som även om det uppdateras med trender fungerar säsong efter säsong. När du identifierar dina signaturplagg kommer din basgarderob mycket enklare gå att bygga upp, du ser enklare vad du kan ta bort och helt plötsligt är det enkelt att kombinera de plagg du har i garderoben. Det blir även enklare att våga investera i ett plagg, då du vet att du kan använda det länge. Jag skrev tidigare en guide till att bygga upp din basgarderob och den hittar du här. Ett av mina signaturplagg är den vita blusen, både den klassiska vita sidenblusen eller skjortan, men också gärna med en twist.

Här ser ni ett av mina signaturplagg och ett nytt i min garderob till hösten, den klassiska vita blusen men med en twist. Hög hals, en liten urringning i nacken, strukturerat material och klädda knappar i ärmslut och nacke. Så fin i sin enkelhet och med de små detaljerna. Ni hittar den här. Den här bär jag i höst både till skinnbyxor, slacks eller jeans, klackar eller boots. Gärna med en beige stickad kofta slarvigt hängande knuten över axlarna. I samarbete med Daisy Grace får ni 15% rabatt med min kod ELIN15 och deras nya kollektion hittar ni här. Så passa på att uppdatera din garderob med ditt signaturplagg!

Godmorgon fina ni! Igår vaknade jag och Lily till spöregn och mös inne i stort sett hela dagen. Jag fortsatte att rensa min garderob som jag brukar göra inför en ny säsong, och jag började även att organisera och rensa i källaren och på vårt nya kontor där. Så vi utnyttjade den regniga dagen till fullo. På kvällen lagade jag potatis- och purjolökssoppa med färska örter och det var så gott med säsongens första soppa. Idag skiner solen så nu håller jag alla tummar och tår att det håller i sig till helgen så att vi får njuta av fint höstväder hela familjen. Idag ska jag i vanlig ordning städa och tvätta här hemma, jag älskar att ha det gjort. Efteråt ska vi ta en promenad längs vattnet och gå till lekparken efter en dag inomhus igår.

Imorgon har vi lite ärenden att göra inför helgen och vi ska framförallt fylla kylskåpet inför helgen. Min barndomsvän Malin och hennes kille kommer på middag på lördag och vi vill laga en riktigt god höstmiddag. Vi funderar på kantarelltoast till förrätt, Boeuf Bourguignon till varmrätt och så äppelpaj till efterrätt. Och så champagne och ett gott rödvin till det. Det kan aldrig bli fel. Förutom det ska vi försöka komma ut och iväg på något i det förhoppningsvis fina vädret hela familjen, och så ska vi fortsätta organisera på kontoret. Så skönt att snart ha höstens första projekt här hemma avklarat. Nu smygstartar vi med andra ord helgen här hemma, hoppas att ni också kan göra det! Ha en fin torsdag!

I samarbete med Daisy Grace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s