Friday flowers

Flowers, Life

Det här måste vara höstens finaste fredagsblommor! De är så stora att till och med vår Daggvas ser liten ut. Det är hösthortensia, gräs och eucalyptus och hela buketten går att torka, vilket jag tänkte prova. Men i helgen får den stå i vatten och vara precis såhär fin. Här började helgen med en promenad längs vattnet, en vända till lekparken och förbi blomsteraffären för fredagsblommor. Det ser ut att bli en riktigt fin helg och vi har planerat för familjetid och god mat. Vi har planerat att laga kantarellpasta ikväll, löjromspizza imorgon och schnitzel på söndag. En av de bästa sakerna med hösten är alla goda råvaror och att laga god mat tycker jag!

Imorgon har vi bokat bord för en helglunch på ett av våra favoritställen och tänkte ha lite familjetid. Och eftersom att Lily sover efter lunch innebär det även egentid för oss. På söndag ska vi nämligen renovera det sista originalfönstret på vår nedervåning och det ska bli så skönt att få det klart inför vintern då det drar en hel del från det. Medans Erik gör det tänkte jag baka och så får vi se om några av våra föräldrar som bor i närheten tittar förbi. Våra helger består oftast av just familjetid och god mat, vi prioriterar verkligen att få tid ihop och att Lily även ska få träffa sina mor- och farföräldrar så mycket som möjligt. Och slutligen innehåller oftast våra helger också något projekt här hemma.

Hej fina ni! Här började helgen som sagt med promenad, lekparken och fredagsblommor, och nu sitter jag i soffan med en stor kopp te medans Lily sovit gott sedan klockan 12 uppe i sitt rum. Samtidigt som jag skrev det vaknade Lily som nu sitter bredvid mig och vaknar till istället. Vi har haft en mysig vecka som började med utbildning för mig i måndags och fortsatte med en långpromenad och lekparken i tisdags. I onsdags vaknade vi till en fin septembermorgonen och åkte in till stan, åt lunch på Art Bakery på Nordiska kompaniet och fyllde på Lilys garderob. Vi kom hem med några söta plagg från Livly till Lily och så fick både Lily och Erik matchande skor från Kavat som vi verkligen tycker om hela familjen. Nu ska jag ge Lily lite mellanmål och sedan ska vi ta bilen och fylla vårt kylskåp med mat till helgen. Ha en riktigt fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s