Fall essentials

Life, Style

Jag behöver inte ha så många plagg i min garderob och tror verkligen på en ”capsule wardrobe”, en term som uppkom på 70-talet och innebär färre plagg i garderoben som är tidlösa. En term som också känns mer i tiden än någonsin då vi pratar om konsumtion och miljömedvetenhet. Just nu har vi en provisorisk garderob i vårt sovrum men när vår platsbyggda är på plats tänkte jag visa och skriva mer om hur jag byggt upp min. Här ser ni några plagg som är nödvändiga i min garderob i höst och som jag kommer att komma långt med och inte minst är tidlösa. En stickad klänning och tröja i båda tidlösa och klassiska modeller och färger ihop med bruna accessoarer.

Mina boots är i brun mocka, har rundad tå och sex centimeter klack, en perfekt uppklädd och klassisk vardagssko och en modell som är ett måste i min skogarderob. De är dessutom väldigt plånboksvänliga och kommer ifrån H&M Premium quality och ni hittar de här. Jag handlar ofta ifrån H&M Premium quality både hem och till min garderob och ifrån Baby Exclusive till Lily, och tycker verkligen om den typen av koncept. Jag älskar även hela den här looken, med stickat på stickat och att addera ytterligare ett lager stickat. Att ha bara ben och boots till det, och så slutligen flera olika nyanser av beige, mullvad och brun.

Hej fina ni! Vi har verkligen en helt ljuvlig helg såhär långt. Igår var det nog en av de finaste septemberdagar jag varit med om på alla sätt och vis, precis så jag önskar att september ska vara. Jag ska skriva ett långt inlägg och visa er alla bilder ifrån vår underbara dag på Ulriksdal och Ulriksdals Värdshus i veckan, men ni ser på de här bilderna vilken fin dag det var och i bakgrunden är det fina Ulriksdals Värdshus ni ser. När vi kom hem igår gjorde vi Löjromspizza som är bland det godaste jag vet, och när Lily somnat såg vi det sista avsnittet av The Affair Säsong fyra. Bland det mysigaste med hösten är att tända ljus och se en bra serie och vi är helt fast i denna. Skådespelariet är fantastiskt och den väcker så djupa frågor, se den! Nu har vi bara den senaste säsongen kvar.

Idag vaknade vi till en lite gråare dag och i den här stunden ligger jag på sängen med en kopp te och tittar in till er medan Lily sover. Erik renoverar under tiden vårt sista originalfönster, och sen kommer vi vara färdiga med fönstren för nu. Så småningom kommer vi även att byta ut de moderna fönstren i huset mot nytillverkade fönster som ser ut precis som våra originalfönster, men det kommer att få vänta lite. Det här innebär iallafall att våra fönster alla ska putsas vilket jag ser fram emot när det är färdigt. När Erik är färdig ska vi göra schnitzel till middag och till det brukar vi göra krossad potatis som vi skjutsar in i ugnen med örter, vitlök, citron och olivolja, så gott. Hoppas att ni också har en mysig söndag! Kram!

Klänning; Soft goat (här), Tröja; By Malene Birger (här), Väska; Louis vuitton (här), Boots; H&M Premium quality (här)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s