Silk blouse

Life, Style

Då jag vet att ni tycker om när jag skriver om hur jag bygger upp min basgarderob och när jag tipsar om prisvärda plagg som kan leva länge tänkte jag göra just det idag. På hösten och vintern älskar jag att använda tunna silkesblusar och sedan addera fler lager för att hålla mig varm. På den här cremefärgade silkesblusen med hög krage och långa ärmar gör sig en beige stickad kofta exempelvis väldigt fint. Då jag har handlat en hel del åt Lily på H&Ms koncept Baby exclusive online har det även blivit några nya plagg till mig ifrån deras koncept Premium quality som jag verkligen tycker om och tidigare tipsat om. Prisvärda plagg som kan leva länge som sagt.

Den fina cremeförgade silkesblusen kan jag inte hitta online längre och ser ut att redan ha sålt slut. Men det finns flera liknande fina modeller. Jag tycker även att den här cremefärgade i lite längre och oversize modell är så fin, en modell som även fungerar som gravid. Den finns även i brun som ni hittar här. Vill ni däremot ha en riktigt klassisk modell med knäppning och krage hittar ni det här i vitt och även här en liknande modell i mörkt beige. Jag tycker att det är så fint med den här färgskalan i höst, från creme till beige och brunt. Personligen föredrar jag creme och beige på plagg och brunt på accessoarer, jag vet vad jag trivs i och går alltid på det och mina säkra kort.

Godmorgon fina ni! Vår vecka började tyvärr med sjukstuga och har även fortsatt så. Det är nog första gången Lily är riktigt förkyld men nu verkar det äntligen börja vända. Häromnatten var Lily så täppt att hon vaknade tidigt på morgonen och kunde inte somna om. Jag fick till slut gå upp och göra lite välling vilket hon aldrig dricker vanligtvis, och då blev hon äntligen lugn och somnade om i min famn. Jag tänker att det är nu det börjar och att det bara är att göra det bästa av situationen, vila och mysa. Det händer alltså inte så mycket hos oss den här veckan och jag börjar istället räkna ned dagarna till helg då jag hoppas att vi kommer att känna oss friska. Ha en fin onsdag! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s