Good evening

Food, Interior, Life

Vi började vår helg med att skåla i champagne för att fira att det är ett år sedan vi fick nycklarna till vårt hus och påbörjade en omfattande renovering. Lily var då tre månader och jag är så imponerad av oss och vad vi har åstadkommit på ett år, vi har växt som föräldrar, personer och påbörjat resan mot vårt drömhus. Det är en svår balansgång att balansera familjeliv med renovering men vi har börjat hitta vår balans och varenda dag är jag tacksam över min familj och vårt hus. Så vi började helgen med att skåla i champagne och jag hade även dukat fram färska bär som är Lilys favorit, brieost och kex. Vi lagade sedan en Spaghetti Carbonara med kantareller till middag och sedan såg vi en serie när Lily somnat.

I lördags gav jag och Lily Erik sovmorgon medan vi dukade upp en stor frukost och sedan tog vi en långsam start på dagen innan vi tog en långpromenad i det fina vädret. Vi promenerade ned till en park som heter Ekbacken nedanför oss och följde sedan vattnet till vår Växtförsäljning där vi köpte pumpor och varsin smörgås när Lily somnat. Efteråt fortsatte vi vår promenad och när Lily vaknade efter två timmar gick vi förbi en lekpark. Det var så härligt med frisk luft och sol, och jag ska visa er alla fina bilder ifrån vår dag. Väl hemma igen bestämde vi oss för att inte fortsätta vår höststädning den här helgen utan vi tog det lugnt och lagade entrecote med sötpotatis, haricot verts och bearnaise.

God kväll fina ni! Idag fick jag sovmorgon och sedan var det dags för en brunch för att fira min mamma som fyllt år i veckan. Vi kom dit innan Lily somnade efter lunch så vi hade flera timmar att umgås både med och utan Lily och äta en god brunch. Nu sitter jag i soffan och känner mig avslappnad och lycklig efter den här helgen. Lily leker för sig själv och Erik står och lagar en Coq au vin. Så med en god gryta och söndagsmiddag avslutar vi den här underbara helgen. Ni ska få se fler bilder ifrån vår helg och även höra om den kommande veckans härliga planer, men först ska jag umgås med min familj och ta vara på helgens sista kväll. Hoppas att ni också har haft en underbar helg och får en fin kväll! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s