Little Saturday

Christmas, Interior, Life

Vilken fin men kall lillördag vi har haft! Nu börjar jag förbereda och planera inför jul och har packat upp vår fina Snöblomma ifrån Watt & Veke. Som jag drömde om den här för ett år sedan när vi var mitt uppe i renovering! Vi har den större varianten i 68 cm diameter och jag tror att den kommer att få komma upp i vårt burspråk. Här hittar ni den bland annat. Jag tycker om att planera och vara ute i god tid, särskilt inför jul som jag inte vill ska bli stressig på något vis. Så nu har jag börjat titta på och ta fram dekorationer, satt lökar med amaryllis i krukor och även börjat handla julklappar till Lily online. Tycker ni också om att börja förberedda och planera inför jul redan nu eller väntar ni till Första advent? Nu har jag skapat en kategori som heter Christmas som ni kan klicka på för att hitta allting inför jul samlat där.

Redan lillördag och vi har haft en fin, kall och ganska lugn vecka såhär långt. I måndags var vi ute i trädgården och krattade löv och på kvällen lagade jag middag på det som fanns i kylskåpet. Det blev en pumpasoppa och så tände vi ljus och såg serieavslutningen av The Affair. Älskade det! Igår hälsade vi äntligen på Lilys förskola. Lily gick runt fritt där och verkade trivas och ville knappt åka därifrån. Vi har planerat för en lång inskolning men jag tror och hoppas att det kommer att gå väldigt bra. Vi fick även vårt nya soffbord på plats i veckan och vi är så nöjda! Som vi har tittat efter ett fint soffbord som även är säkert med Lily. Jag ser fram emot att visa er i veckan!

Hej fina ni! Lily har sovit väldigt bra den senaste tiden och sovit mellan 19 och 07-08 på morgonen. Däremot vill hon sova vidare hos mig om hon vaknar på nätterna och inatt hade hon svårt att somna om. Jag tycker att det känns som att en kindtand fortsätter att spricka igenom. Som tur var sov vi iallafall till åtta imorse och efter frukosten gick vi ut på en promenad i det fina men kalla vädret. Jag köpte ett par nya knoppiga amaryllis som jag ska byta ut de här med som snart har blommat över. Nu sover Lily gott i sin säng och även jag tar igen lite vila med en kopp te och väntar på att Erik ska komma hem. Till kvällen ska jag laga en potatis- och purjolökssoppa och så ska vi se det senaste avsnittet av Vår tid är nu. Ha en fin lillördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s