Let it snow

Christmas, Interior, Life

Nu får det gärna komma snö ute också, eller vad säger ni? Tills vidare får jag beundra min lilla snöglob. Ser ni vad som gömmer sig inuti? Det är ett litet gulfärgat Eiffeltorn. Nu smyger sig juldekorationerna fram mer och mer här hemma och det här fick flytta fram på köksön i helgen. Jag tycker om juldekorationer som betyder något och det gör det här, det köpte jag nämligen när vi var i Paris och Frankrike för två år sedan. Då hade vi precis bestämt oss för att försöka bli med barn och jag tror att vi båda hoppades och hade i åtanke att det kunde bli den sista resan bara vi två. Och det blev det, även om vi reste till Köpenhamn med Lily i magen några månader senare. Så den här snögloben kommer för alltid att vara speciell för mig.

Godmorgon lillördag! Äntligen har vi, inte snö, men iallafall lite ljusare dagar här. Igår gick jag och Lily en promenad längs kanalen nedanför oss till och från BVC. Vi har inte varit där sedan hon fyllde ett och gick förbi deras öppna mottagning för att framförallt väga och planera för ettårsvaccin. Det ska Lily få redan i början av december så det varken påverkar jul eller inskolning vilket känns väldigt bra. Idag har vi planerat en lunch med min vän Malin på stan och NK vilket ska bli så trevligt. Efteråt tänkte jag att jag och Lily skulle titta på deras julskyltning och julgran. Jag ser fram emot vår lillördag på stan. Hoppas att er dag också blir fin! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s