Good morning

Beauty, Christmas, Interior, Life, Style

På julen så älskar jag färgen rött både då det kommer till stil och inredning, alltifrån röda rosetter på ljusstakar, röda amaryllis, en röd klänning till röda naglar. Jag tänkte därför tipsa er om några fina röda ting. Den här veckan är det Black week och Black Friday. För mig är det viktigt att vara en medveten konsument och inte bara köpa för köpandets skull. Jag tänker alltid igenom och planerar mina köp, och om jag köper något den här veckan är det ett sedan tidigare planerat köp. Något som jag köpt till Lily sedan länge är den här röda klänningen, Newbie är en favorit i Lilys garderob, jag tycker om att de använder hållbara material och den klassiska designen. En röd rosett ifrån Livly är en självklarhet till Lily och jag tycker den här storleken är så fin på henne.

Jag har flera röda klänningar i min garderob och troligtvis får ingen ny flytta in i år, men hade det de hade jag köpt den här spetsdrömmen ifrån By Malina. En tidlös modell som kan användas många jular och är lika fin på sommaren till bruna ben. Röda naglar är ett måste för mig under december och om det är något jag får många frågor om så är det den här nyansen. Det perfekta röda som jag använt år efter år ifrån Chanel. Jag tycker även om röda detaljer i inredning under december och något jag tycker är så fint är att knyta röda rosetter kring kransar och ljusstakar och i julgranen. Ett enkelt sätt att ge exempelvis min Vänskapsknut ifrån Svenskt tenn julkänsla. Jag såg även de här fina julstjärnorna i rött på Granit, vi har dessa i vitt och de är i återvunnen textil.

Godmorgon vänner! Vilken mysig vecka vi har haft såhär långt. Jag började veckan med ett efterlängtat besök hos frisören i måndags medan Lily var hos sin farmor, och i tisdags bakade vi lussebullar och kokade kola. Vi har fortsatt att dekorera inför första advent här hemma och myst en del inne. Stockholm är grått men vad gör det när väderprognosen visar snö och sol till helgen! Det håller vi tummarna för då vi har en mysig helg inplanerad. Nu ska jag ta tag i tvätt och sedan städa här hemma när Lily sover. Ha en fin torsdag! Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s