Winter uniform

Life, Style

Något jag ofta kommer tillbaka till varenda vinter är svarta stövletter, skinnbyxor och fuskpäls. En svart fuskpäls är ett måste i min garderob den här tiden på året och jag bär den både såhär men också till klänning till fest, jul och nyår. Min kommer ifrån By Malina och ni hittar två liknande modeller den här säsongen här och här. Även den här längre modellen ser så fin och varm ut. När jag bär den såhär så bryter jag gärna av med något ljust upptill, som här en cremevit silkesblus med långa ärmar som gärna får titta fram. Jag tycker att den här klädseln fungerar till det mesta och med en mindre väska känns det också uppklätt på helgen till en lunch, middag eller julbord. Årets första julbord har vi inte inbokat förrän nästa helg men såhär såg jag däremot ut igår när vi åt en helglunch inne i stan på Sturehof.

Hej fina ni! Idag myser vi däremot hemma och inomhus på andra advent. På förmiddagen har jag slagit in julklappar medan Lily lekt med papper och snöre och nu när hon sover tänkte jag fortsätta med det och även förbereda för att baka pepparkakor när hon vaknar. Erik är i sin verkstad och har påbörjat vår platsbyggda inredning och garderob till vår entré på entrévåningen, det kommer bli så fint! Jag tänkte visa er vår inspiration på instagram story idag om ni vill se. I eftermiddag tänkte vi sedan bara adventsfika och mysa och sedan göra hemgjorda köttbullar som vi blev så sugna på igår. Hoppas att ni har en mysig andra advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s