Home sweet home

Interior, Life, Our house

Nu har vi fått vår platsbyggda inredning i vår entré på plats, och vi är så nöjda! Jag tycker verkligen att den är så himla fin. Det är Erik som tillverkat inredningen i sin verkstad och för er som inte vet har han ett företag som heter Wendel Bygg & Snickeri där han bland annat gör just sånt här. Vi valde att ha en luftig inredning i den här entrén, som är på vår entrévåning, vi har ytterligare en entré på vår källarvåning och där kommer vi att ha dold förvaring. Men här har vi som sagt valt en luftig inredning, med en hylla som vilar på två konsoler och en sittbänk med lådor. Vi ville inte ha en helt slät inredning och har valt att ha en del detaljer men ändå hållit det stilrent och klassiskt modernt, som är våra ledord här hemma. Färgen är magisk, en perfekt ljus nyans mitt emellan grå och beige, ljust greige. Den heter Snäckskal och kommer ifrån Beckers Färg och Alcro. Alla beslag kommer ifrån BeslagDesign. Nu fortsätter vi med platsbyggda garderober och inredning i våra sovrum på ovanvåningen i samma design och färg!

God eftermiddag fina ni! Jag har precis tagit tag i tvätt och städ här hemma inför helgen, och nu sjunkit ned i soffan bredvid Lily i väntan på att Erik ska komma hem. Vi har haft en väldigt mysig vecka jag och Lily. Lily börjar skolas in på tisdag så den här veckan har vi tagit tillvara på våra sista dagar tillsammans innan dess. Varit ute och promenerat i det fina vädret, gått till lekparken och gungat, bakat och gjort några första vårplanteringar. Det känns verkligen som att det är mars ute och inte alls januari. Nu ser vi fram emot en mysig helg hela familjen och emot inskolning och nya rutiner nästa vecka! Ha en fin kväll! Stor kram

4 reaktioner på ”Home sweet home

  1. Jättefint! Detta ska jag spara för inspo till nästa boende…Skulle gärna se mer av Hallen och ännu mer utförlig beskrivning. Vad har ni tänkt ha i lådorna? Halsduk, vantar, mössor? Eller skor? Var har ni skorna om inte i lådorna, etc?

    Gillad av 1 person

    1. Åh vad roligt, tack! ♥️ Ja i lådorna blir det mössor, vantar m.m. Skor brukar vi ha på vår stora dörrmatta. Sedan har vi som sagt ytterligare en entré i källaren där vi kommer ha dold förvaring och där har vi större delen skor och ytterkläder. 😊

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s