Easter ready

Easter, Interior

Då är vi redo för påsk och här har den fått flytta in lagom till påskhelgen. Påsken är en av mina favorithögtider då den inträffar den här tiden på året och samtidigt är så kravlös. Vi brukar ha ett påskris i vår Daggvas från Svenskt tenn dekorerat med klara glaskulor även därifrån, men i år fick även några dekorationer flytta in. Årets påskris blev som flera andra år körsbärskvistar, jag tycker att de är så fina och knoppar sig och blommar i vår trädgård såhär års. De fina dekorationerna i form av små keramikkaniner varav den största går att fylla med godis hittar ni här. Lily har även fått lite dekorationer i hennes rum, en liten kaninfamilj med dörr som flyttat in, och en girland. De hittar ni här.

Hej fina ni! Nu har som sagt påsken fått flytta in här lagom till påskhelgen, och jag har haft gott om tid att dekorera och göra fint inför påsk här hemma då vi har varit lediga hela veckan. Förutom det har vi även hunnit fortsätta med vår platsbyggda garderob i sovrummet, blivit färdiga med vår vårstädning i trädgården och eldat. Det har verkligen varit fantastiskt vårväder vissa dagar och jag blir så lycklig av att vara ute i trädgården och vårstäda, göra iordning rabatter och planera för sommarens projekt där. Nu ska vi däremot vara lite lediga även från projekt här hemma några dagar, vi ska ha äggjakt i trädgården, träffa närmsta familj och laga och äta god mat. Önskar er en glad påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s