Najell SleepCarrier

Baby

I samarbete med Najell

Det här fina paketet fick min syster och hennes man idag! Jag skrev nyligen ett inlägg med de saker vi använde mest till Lily, och då fanns bland annat Najells SleepCarrier med. Som jag skrev då hade vi så mycket användning för denna när vi bodde i lägenhet och ville lyfta upp en sovande Lily ur vagnen och in i lägenheten. Förutom det upplevde jag alltid att Lily sov så gott och ombonat i den. Nu kommer den även i en uppdaterad version där storleken enkelt justeras efter ditt barns längd och den passar nu ännu lättare i alla barnvagnar. Vi har sparat vår SleepCarrier och kommer även att använda den till Lilys syskon, men en ny var även den självklara presenten till min syster och hennes man som snart får sitt första barn. Ni hittar den här. Den perfekta presenten till en babyshower och den som får barn. I SleepCarriern ligger även två till presenter, ett paket med muslinfiltar att bädda ombonat med och ett med boken Tomtebobarnen av Elsa Beskow, som vi läste när vi var små. Att jag och min syster får barn samma år är verkligen stort! Jag längtar tills vi går bredvid varandra med varsin vagn, med SleepCarrier och bebis i.

I samarbete med Najell

2 reaktioner på ”Najell SleepCarrier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s