Long weekend

Interior, Life, Our house

Nystädat, syrener och solen skiner! Är ni lediga i långhelgen och vad har ni för planer? Vi har varit lediga idag och varit ute i trädgården hela eftermiddagen, imorgon blir det några timmars hemmajobb för min del men sen tänkte jag ägna resten av dagen åt rabatter och planteringar och lite förberedelser inför lördagen. På lördag fyller nämligen Erik år! Vi brukar alltid fira med sång och presenter på morgonen, och om vädret sen tillåter tänkte vi träffa Eriks mamma och hennes man utomhus på dagen. På kvällen tänkte vi sen äta och grilla något gott! Och söndagen tänkte vi åter igen ägna oss åt trädgården där vi fortfarande har en hel del att städa undan efter förra helgen när vi tog ner flera träd.

Hej fina ni! Här började veckan med lite ostadigt väder men igår blev det fint och på eftermiddagen gick jag och Lily en riktig långpromenad längs kanalen, förbi Växtförsäljningen här i närheten och förbi min farmor och farfar med en blomma och vinkade. I förrgår blev jag äntligen även moster och Lily fick en kusin! Min syster Frida och hennes man fick en liten Knut, så fint. Idag har vi städat på förmiddagen och sen varit ute i trädgården hela eftermiddagen. Nu hoppas vi att det fina vädret håller i sig! Trevlig långhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s