From our garden

Flowers, Gardening, Life, Our house

Bland det bästa med vårt gamla hus är vår uppvuxna trädgård och alla trädgårdsbuketter som går att ta in från tidig vår till höst. Nu blommar våra schersminbuskar på baksidan, vi har flera stora såna varav en lite mindre smultronschersmin. Den här doftar precis som det låter smultron så idag har jag fyllt alla vaser, stora som små här hemma med de! De små vaserna vi har på våra sängbord köpte jag nyligen och är från Svenskt tenn. Tycker de blir så fina på sängbord eller i badrum med en liten bukett. Ni hittar de här.

Hej fina ni! Vi har en så härlig första semestervecka såhär långt, och det känns som att vi hunnit med lite av varje. I måndags träffade vi min syster, hennes man och Lilys lilla kusin Knut för andra gången. Det var så mysigt att bara sitta ute i trädgården och prata ordentligt med min syster. Igår gick jag in i vecka 30 i graviditeten och hade ett besök på MVC. Allt såg så bra ut och det firade vi med glass och lek i Humlegården hela familjen efteråt. Det är verkligen så härligt att sommaren är här, men idag behövde både jag och Lily vila lite från solen och de 30 grader som det är här, medan Erik byggt trädäck i värmen. Imorgon tänkte vi däremot göra en utflykt hela familjen vilket ska bli mysigt! Ha en fin lillördag! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s