Vaxholm, Glass på hörnet och La Maison

Food, Life, Stockholm

Vilken underbar början på helgen vi hade! I fredags gjorde vi en liten utflykt till Vaxholm och hela dagen blev bara så underbar, känner mig så tacksam och lycklig just nu för alla våra dagar tillsammans vi tre. Vi åkte till Vaxholm som är vår grannkommun direkt efter frukost och var där runt 10, då började allting precis att öppna och det var fortfarande ganska lite folk och väldigt lugnt vilket var skönt. Det finns så många fina små gator och hus överallt i Vaxholm så här promenerade vi runt och började med ett besök på Lilla handelsboden. Lily beundrar alltid mina armband och fick välja ett eget rosa armband med ett litet L på och var så stolt och nöjd med det. Sen gick vi förbi Glass på hörnet i hamnen. Det är inte sommar om jag inte ätit glass härifrån och tagit en sån här bild. Lily valde jordgubb, ”gubbe” som hon säger, och har blivit så duktig på att äta själv. Tycker hon har blivit så stor vår fina tjej. Jag valde såklart salt caramel.

Sen promenerade vi runt en stund till för att bestämma oss för vart vi skulle äta lunch. Det finns så många mysiga små restauranger här och en nyfunnen favorit är La Maison. En liten fransk restaurang som även har en liten uteservering såhär års. Så här satte vi oss vid 12-tiden när Lily hade somnat och åt lunch, Erik beställde anka och jag en sallad med fikon och chèvre. Lily sover fortfarande en timme på dagen och somnar ändå vid 19 på kvällen, så vi njuter verkligen av att kunna äta en lunch vi två såhär när hon sover på dagen. Hon har alltid sovit gott i sin vagn och vi är så nöjda med vår nya som ni kan skymta på bilden nedan. Ska visa er mer och berätta mer om den i ett separat inlägg. Efter lunchen och när Lily vaknat kunde Lily inte komma till lekparken fort nog, så vi gick till den och gungade en stund innan vi åkte hem. Då åkte vi hem och grillade ryggbiff och bifftomater ihop med krossad potatis och tryffelmajonnäs, och när Lily somnat åt vi glass framför Billions. Som sagt, en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s