Friday

Flowers, Life, Our house

Fredag och det har redan gått tre veckor sen vår semester tog slut, och det innebär även att det är tre veckor kvar till BF på måndag och vi går in i vecka 38! I måndags var jag på besök på MVC och allting såg lika fint ut som det gjort hittills vilket känns så bra nu när vi har så kort tid kvar. Jag känner mig väldigt lycklig och tacksam även om jag också börjar bli trött och tung och känner av det i min ländrygg. Jag tänkte skriva en ordentlig graviduppdatering nästa vecka som förmodligen blir min sista! I veckan unnade jag mig även ett välbehövligt frisörbesök och egentid, och efteråt den här fina helgbuketten i väntan på att min egen syrenhortensia i trädgården slår ut i full blom, den är nämligen full av knoppar nu.

Godmorgon fina ni! Vi har vaknat till ännu en fin augustidag, jag älskar sensommaren med fina dagar och svala nätter och morgnar. Vi njuter av de sista veckorna vi tre och idag tänkte vi passa på att göra en liten utflykt innan helgen när det är lite mindre folk. Vi tänkte ta en tur till och äta fredagslunch i Vaxholm, kanske ta ett dopp och köpa glass i hamnen med Lily. I helgen tänkte vi börja med vårt utekök på trädäcket och vi ska även träffa lite familj. Trevlig helg och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s