Monday

Life, Our house

Måndag sista veckan i augusti med hortensia i full blom, mörkare kvällar och tända ljus. Men framförallt, en vecka till BF och mitt sista besök på MVC innan dess. Vi har haft en mysig helg där regnet fullkomligt öste ner i lördags. Vi har vilat, ätit långa frukostar och lagat god mat. Jag och Lily har bakat äppelpaj och förutom det står äppelkompott i kylskåpet. Jag bakade så mycket när jag väntade Lily och nu är det så mysigt att det är något hon och jag gör tillsammans medan vi väntar på lillebror.

Godmorgon måndag! En vecka till BF och mitt sista besök på MVC innan dess som sagt. Sen någon vecka har jag haft molvärk i ryggen som kommit och gått och igår morse gick även min slempropp. Så jag känner mig väldigt redo både fysiskt och mentalt och framförallt väldigt förväntansfull! Här har det verkligen börjat bli höst i luften och förutom mitt besök på MVC den här veckan har vi inte särskilt mycket planer utan ska ta dagen som den kommer och jag ska försöka vila så mycket som möjligt inför att det är dags. Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s