He is here

Baby

Han är här! Tisdagen den 1a september klockan 06.15 föddes vår lilla son Jack. Vi är så lyckliga och tacksamma! En lugn, nöjd och harmonisk liten bebis som påminner mycket om sin storasyster. Som sover och ammar och som gjort det väldigt enkelt för oss alla i familjen och inte minst för Lily som tar det hela så bra. Allting gick väldigt bra och vi fick åka hem från förlossningen redan samma dag, så nu är vi hemma och landar och myser hela familjen och njuter av vår nya familjemedlem och bebisbubbla. Allting gick som sagt väldigt bra och jag är så tacksam för vår fina förlossningsupplevelse på BB Stockholm. Jag ska såklart dela med mig av min förlossningsberättelse men först ska vi njuta.

Godkväll fina ni! Jag sitter på soffan och ammar Jack och kan inte förstå att han bara funnits hos oss i knappt två dygn. Han är redan så självklar och kärleken till honom oändlig och obeskrivlig. Nu är vi som sagt hemma och landar och myser hela familjen och njuter av vår nya familjemedlem och bebisbubbla. Igår kväll när vi hade nattat Lily, myst och ammat i soffan och gått och lagt oss allihop så kom mina tårar. Ord kan verkligen inte beskriva lyckan eller tacksamheten, eller den oändliga kärleken till både Lily och Jack. Nu ska vi njuta av vår kväll och med det säger vi godnatt från bebisbubblan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s