Weekend

Flowers, Life, Our house

Här hemma flyter dagarna ihop i bebisbubblan och vi njuter verkligen till fullo. Idag ska vi inte göra någonting annat än det och har precis legat och dragit oss länge här och nu ska vi äta en stor frukost. Det blev verkligen höst och september över en natt men vi njuter av hur mysigt det är att vara inne den här veckan då det varit grått och regn. Vi tänder ljus och jag har tagit in små buketter med syrenhortensia. Idag ska vi inte göra någonting annat än att njuta av bebisbubblan men till helgen har vi lite planer. På lördag är det dags för Jacks återbesök på BB Stockholm vilket vi ser fram emot och på söndag tänkte vi träffa lite familj och fira min pappa som fyller år.

Godmorgon fina ni! Vi har som sagt precis legat och dragit oss länge här och nu ska vi äta en stor frukost. Idag ska vi inte göra någonting annat än att njuta av bebisbubblan, kanske gå ut en liten sväng med Lily och ikväll ska vi fira. Vi tänkte äta något gott till middag och när Lily somnat blir det lite efterlängtade charkuterier, ostar och glas champagne. Känner mig så lycklig och tacksam just nu och svävar verkligen på moln. Trevlig helg och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s