Good morning

Flowers, Life, Our house

Säger god morgon måndag med en syrenhortensia från trädgården. De här ska bli vita när de slår ut i full blom men här är det så pass kyligt redan att de tar tid på sig. Jag älskar ändå de här lite kyligare tidiga höstdagarna och vi har haft en så mysig helg, vår första som fyra i familjen. I lördags hade vi återbesök på BB Stockholm och allt såg så fint ut med vår Jack. Han hade knappt gått ner något i vikt, är så nöjd och ammar och sover mest. Under tiden jag var där var Erik och Lily i en lekpark i närheten så efteråt var vi där en stund till i det fina vädret hela familjen och på kvällen gjorde Erik pizza. Igår fyllde min pappa år så vi var hos mina föräldrar och firade honom ihop med mina syskon och syskonbarn med smörrebröd och mousserande. Och på vägen dit besökte vi även min farmor. Som sagt en så mysig helg.

Godmorgon fina ni! Idag står det BF och ett hjärta i min kalender, och det känns så avlägset att jag var hos MVC för en vecka sen för att sen få värkar på natten. Den här veckan börjar lite lugnare då vi bara tänkte ta en promenad och vända till lekparken i det fina vädret. Sen fortsätter veckan med lite besök från familj, vårt första besök på BVC och vi ska även göra någon utflykt med Lily. Vi ska även börja planera lite för Lilys inskolning på hennes nya förskola, men framförallt fortsätta njuta av den här första tiden tillsammans och vår bebisbubbla. Ha en fin måndag och kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s