Good night

Baby

I samarbete med Najell

Tänk att du redan har varit hos oss en vecka, så självklar och så älskad. En av de saker vi hade mest användning av till Lily när hon var nyfödd var hennes SleepCarrier från Najell. I samarbete med Najell har såklart även Jack fått deras uppdaterade version i färgen morning grey och här sover han gott dag som natt. Det här är ett babynest som även kan omvandlas till lekmatta och sele. Vi använder det främst som babynest och båda våra barn har sovit så gott och ombonat i de här. På dagarna brukar vi bädda det med en filt och kan då enkelt ta med oss det från exempelvis en våning till en annan här hemma om vi behöver, eller in och ut i barnvagnen. På nätterna bäddar vi det istället med ett litet täcke och jag har det bredvid sängen i en sidosäng. Snart blir det kyligare och då kompletterar vi även med Najells fina åkpåse till barnvagnspromenaderna. Ni hittar Najells fina SleepCarrier i volume 2 och färgen morning grey här.

I samarbete med Najell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s