Weekend

Flowers, Life, Our house

Helg och vi ska njuta till fullo av den och våra sista dagar i bebisbubblan. De senaste två veckorna har utan tvekan varit de två lyckligaste i mitt liv och mitt liv har aldrig känts så komplett. Vi började den här veckan med att gå till lekparken hela familjen i det fina vädret och medan Jack sov i vagnen så lekte Lily och var nyfiken på de förskolebarn som var där, nu längtar hon efter att börja på föris nästa vecka. I tisdags var Eriks mamma och man här hemma på fika och i onsdags var vi på BVC för Jacks första besök där. Jack hade passerat sin födelsevikt så på vägen hem köpte vi med den här buketten och en flaska champagne. Igår passade vi på att städa och tvätta på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ute i trädgården och sopade och plockade äpplen. Och idag tänkte vi göra en utflykt till Djurgården och Skansen!

Godmorgon helg! Vi ska som sagt njuta till fullo av den och våra sista dagar i bebisbubblan. Idag tänkte vi göra en utflykt till Djurgården och Skansen och äta årets antagligen sista lunch i Rosendals trädgård. Resten av helgen ser ut att bjuda på lite gråare väder så vi ska ta en lugn helg hemma bara familjen, förbereda det som behövs inför nästa vecka och laga god mat. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s