Between seasons

Life, Style

Jag älskar våra årstider och det är något speciellt med att gå från sommar till höst tycker jag. Såhär vill jag gå klädd när vi går från sommar till höst i år, en brun stickad tröja ihop med ett par vita jeans i rak och lite kortare modell. Jeansen kommer jag att använda långt in på hösten med ett par ljusa boots och beige kappa. Och tröjan kommer att användas hela vintern. Båda kommer från Stylein och jag köpte de ett par veckor innan Jack föddes och har sett fram emot att få inviga de nu när han är här. Jag begränsas inte så mycket av att jag ammar utan har amningslinne eller bh under och brukar alltid ha med mig en stor filt.

Hej fina ni! Det är som sagt något speciellt med att gå från sommar till höst tycker jag, och igår var en sån dag när det bara behövdes en stickad tröja och solen värmde. Vi gjorde en utflykt till Djurgården och Skansen som ni ska få se fler bilder ifrån och vi fick verkligen en så fin och oförglömlig dag. Idag är det grått och regn och jag och Erik sitter på soffan med varsin kopp te och kaffe medan båda barnen sover. Vi ska ta en riktigt lugn helg och ikväll tänkte vi laga en kantarellpasta. Ha en fin lördag!

Tröja och byxor; Stylein (här och här), Ballerinas; Chanel, Väska; Louis Vuitton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s