New week

Life, Our house

Ny vecka och nya rutiner! Vi har njutit av våra två veckor i bebisbubblan till fullo, och nu börjar vi så smått att återgå till vardag och rutiner den här veckan. Idag är Lilys första dag på sin nya förskola och Erik skolar in henne den här veckan. Lily har tagit det så bra att bli storasyster och ser så mycket fram emot och pratar om att börja på föris, så även om det är känslosamt känns det också som att det kommer att gå och bli bra. Förutom att jag och Jack ska på återbesök på BB Stockholm för hörselscreening i veckan är min kalender helt tom. Så jag ska främst njuta av en vecka med egentid med Jack, hitta rutiner för oss och gå många barnvagnspromenader för det verkar han precis som Lily älska och sover då länge och gott.

Godmorgon! Vi har som sagt njutit av våra två veckor i bebisbubblan till fullo, och nu börjar vi så smått återgå till vardag och rutiner den här veckan. Vi avslutade våra sista dagar lediga tillsammans med ett besök på Djurgården och Skansen i fredags, vilket blev en så fin och oförglömlig dag. I lördags regnade det så vi passade på att mysa inne hela dagen och igår var vi ute på en lång promenad längs kanalen i det fina höstvädret och gick förbi vår lekpark. Nu sitter jag med en kopp te och ska snart städa undan frukost, bädda och ta en dusch medan Jack sover, och efter det blir det en lång promenad i det fina vädret. Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s