Djurgården och Skansen

Food, Life, Stockholm

I fredags gjorde vi en utflykt till Djurgården och Skansen och vi fick verkligen en så fin och oförglömlig dag. Det var en så fin dag med 18 grader och sol, och vi kom fram till Djurgården och Rosendals trädgård strax innan lunch. Lily var så gullig med Jack som sov och skulle vagga och pussa, och fick springa av sig en stund. Sen var det dags för mig att amma Jack som somnade om efteråt, och för Erik att ge Lily lunch och natta henne i vagnen. Vid 12 sov båda två gott bredvid varandra i deras dubbelvagn och då gick Erik och beställde dagens lunch till oss. Så här fick vi underbart nog sitta bredvid varandra i solen någon timme och njuta av egentid och en väldigt god lunch bredvid våra sovande barn.

När vi hade ätit färdigt tog vi en promenad bort till Skansen där vi alltid brukar gå in genom den bakre entrén och då vaknade Lily till. Så då blev det fiskdamm och karusell med pappa innan vi gick upp mot Mini Skansen. Det går fortfarande inte att gå in inomhus på Mini Skansen men vi tittade på grisar och griskultingar utomhus, Lily jagade höns som vanligt och lyckades även klappa en nyfiken ko. Slutligen gick vi förbi björnarna som hade fått ungar, och Lily fick köpa med sig godis och gosedjur i Skansen butiken. Det var ren lycka för Lily som även fick oss helt för sig själv hela besöket då Jack sov så gott i vagnen. Sen gick vi förbi Rosendals trädgård igen på väg tillbaka där jag ammade Jack igen medan Lily åt mellanmål, och sen var det dags att åka hemåt. Jag och Erik avslutade sen dagen med att duka fram charkuterier, ostar och öppna en champagne när Lily somnat. En så fin och oförglömlig dag som också fick avsluta våra två underbara veckor i bebisbubblan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s